nlc.hu
TV-sztárok

Herceg Erika szeretne maradni az X-Faktorban

Herceg Erika az X-Faktorról: „Ha visszahívnak jövőre, jövök sok szeretettel”

Jól érzi magát a műsorban, hosszú távon is szeretne Budapesten maradni.

Herceg Erika a Palikék világa műsorának vendége volt, ahol természetesen leginkább – némi magánélet mellett – az X-Faktorról volt szó. Azt is elmondta, hogy jól érzi magát, szeretne jövőre is tagja lenni a mentorgárdának.

Herceg Erika

Fotó: Palikék világa

„Az X-Faktor számomra egy új dolog volt. Idáig nem szerepeltem show-műsorokban, főleg nem magyar show-műsorokban. Belecsöppentem rögtön a mély vízbe, három összeszokott mentor közé, akik már hatodik évada ott ülnek, barátok, és tudják egymás minden mozdulatát. És én meg azt mondom, hogy az életben nem kell félni, hanem bátornak kell lenni, és hogyha adódik egy lehetőség, akkor menni kell és csinálni, a legjobb tudásod szerint. De a legfontosabb az, hogy őszintén, tiszta szívvel és jó szándékkal” – kezdte, majd áttért a jövőre.

„Ha visszahívnak jövőre, jövök sok szeretettel és még nagyobb tapasztalattal, mivel már most összeszedtem egy jó kis tapasztalatot. Nem azt mondom, hogy másképp csinálnám, csak most már jobban fel leszek készülve a következő évadra” – jelentette ki Erika.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top