nlc.hu
TV-sztárok

Őrült rajongójától tart Herceg Erika

Őrült rajongó zaklatja az X-Faktor korábbi mentorát, Herceg Erikát: „Késsel jött a koncertre”

A megszállottsága már megrémiszti az énekesnőt.

Férfiak ezreinek a figyelmét keltette fel Herceg Erika, amikor annak idején bekerült a VIAGra nevű lányzenekarba. Az egyik követőjének a rajongása azonban már beteges megszállottságba csapott át, amely megrémisztette a 35 éves énekesnőt – írja a Blikk. Az X-Faktor korábbi mentora a Levente Klubja című YouTube-műsorban mesélte arról, hogy miért volt oka az aggodalomra. 

Herceg Erika

Megszállott rajongó szállt rá Herceg Erikára – Forrás: Levente Klubja / YouTube – videó

Elmondása szerint amikor megalakult a producere fiúcsapata, volt közöttük egy férfi, akivel nagyon jó barátságban voltak, a médiában azonban azt hitték, hogy együtt vannak. A beteg rajongója ezt nem nézte jó szemmel: késsel érkezett arra a szentpétervári koncertre, ahol Herceg Erika a fiúbandával közösen lépett fel. Szerencsére elkapták a bejáratnál a férfit, aki előtte egy üzenetben árulta el a tervét, miszerint meg akarja késelni a riválisát.

Az X-Faktor korábbi mentora azonban azóta sem lehet nyugodt, mivel a zavart rajongója a mai napig zaklatja: házassági ajánlattal bombázza, sőt a lakáskulcsát is elküldte az énekesnőnek, mondván bármikor mehet hozzá lakni.

Herceg Erika amúgy 6 éve távkapcsolatban él – a kazah származású párjával, aki Svájcban lakik -, és nagyon élvezi. Ismeri a párja szüleit, ő is ismeri az énekesnő szüleit, sőt a párja szülei úgy szeretik őt, mint a lányukat. Az énekesnő állítja, az őket elválasztó távolság csak frissíti a kapcsolatukat. Az x-faktoros mentor eddig még nem mutatta meg a titokzatos szerelmét, ezt korábban meg is indokolta: “Én értek máshoz is azonkívül, hogy kiteregessem a magánéletemet. Ráadásul ő sem akarja. Egyébként féltékeny típus vagyok, meg túl jó pasi ahhoz, hogy mindenki megismerje”. Egyébként az énekesnő kezét egy hónapos ismeretség után mesébe illő módon kérte meg a párja, esküvő azonban nem várható. “Talán tíz éve álmodoztam még róla, de 35 évesen mar teljesen más értékeket képviselek. Eddig kétszer kezdtük el tervezni, nem jött össze. Most már szerintem nem lesz esküvőnk” – árulta el pár hónapja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top