nlc.hu
TV-sztárok

Justin Bieber ismét megszakította a turnéját

Justin Bieber ismét megszakította a turnéját

Megnyugtatta a rajongóit, hogy jól van, de pihenésre van szüksége.

Justin Bieber az Instagram-oldalán jelentette be, hogy ismét megszakítja a turnéját, mert az orvosai szerint pihenésre van szüksége. A világszerte népszerű előadó augusztusban fellépett a Szigeten, ám sokáig kérdéses volt, hogy megjelenik-e a fesztiválon, hiszen két hónappal előtte lebénult a fél arca – ekkor lemondott számos koncertet, ám Budapestre végül ideért

Tegnap kiadott egy közleményt, amelyben először megnyugtatta a rajongóit, hogy jól van, viszont annyira kimerült, hogy az orvosok pihenésre intik, nehogy visszatérjen a betegsége.

Justin Bieber

Fotó: Getty Images

„Az orvosokkal, a csapatommal, és a családommal úgy ítéltük meg, hogy folytathatom az európai turnét. A hat élő koncert azonban sokat kivett belőlem. Múlt héten már Rióban léptem fel és mindent kiadtam magamból. Miután lejöttem a színpadról, nagyon kimerült voltam és rájöttem, hogy az egészségem a legfontosabb. Éppen ezért szüneteltetem a turnématmajd folytatom, de most pihenésre van szükségem” – írta a bejegyzésben Justin Bieber.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top