nlc.hu
TV-sztárok

Új fotó a brit királyi családról

Új, hivatalos fotót adtak ki a brit királyi családról

A fotó még II. Erzsébet temetése előtti napon készült.

Új hivatalos fotót osztott meg a Buckingham-palota a királyi családról. A II. Erzsébet temetése előtti napon, szeptember 18–án készült képen csak a legszűkebb család látható – III. Károly király, felesége, Kamilla királyné, valamit Vilmos walesi herceg és Katalin walesi hercegné – írja az Index.

Bár a gyászidőszak miatt mindannyian fekete ruhát viselnek, a kamerába már mosolyogva néztek:

III. Károly király nemrég már látható volt brit uralkodóként a hivatalos oldalakon. A kép a Buckingham-palotában készült, és az látható rajta, ahogy Károly a dolgozóasztalánál ülve áttekinti a királyi piros doboz tartalmát.

A doboz az Egyesült Királyság és a Brit Nemzetközösség kormányaitól származó dokumentumokat tartalmaz, mivel az iratokat mindig egy lezárt piros dobozban juttatják el az uralkodónak, bárhol is tartózkodik. A háttérben látható fekete-fehér fotó a néhai Erzsébetről és Fülöp hercegről készült még 1951-ben.

III. Károly brit király televíziós beszédet intéz a nemzethez és a nemzetközösséghez a londoni Buckingham-palota Kék szalonjából 2022. szeptember 9-én

III. Károly brit király televíziós beszédet intéz a nemzethez és a nemzetközösséghez a londoni Buckingham-palota Kék szalonjából 2022. szeptember 9-én (Fotó: Yui Mok / POOL / AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top