nlc.hu
TV-sztárok

Marics Peti és Tóth Andi megismerkedésee

Marics Peti hat évvel ezelőtt szúrta ki magának Tóth Andit

Az énekes egyből elalélt, amikor meglátta Andit.

Marics Peti és Tóth Andi nyár közepén jelentették be, hogy egy párt alkotnak. A Valmar duó énekesének nem minden rajongója fogadta kitörő örömmel a hírt. 

Marics Peti

Marics Peti (Fotó: TV2)

Nekik egy éles üzenetet is megfogalmazott Instagram-oldalán: „Akik ilyen összeesküvés-csoportokban szertartásokat szerveznek, vagdossák magukat, fenyegetőznek és társai, kicsit nyugodjanak már le! Beszélgessenek el az anyukájukkal az élet nagy dolgairól, mert ez kezd kicsit beteg lenni!”

A fiatal szerelmeseket viszont a rosszindulatú emberek sem tudják szétválasztani. Pár hete egy esküvőről töltöttek fel képeket, melyeken látszik, csak úgy ragyognak a boldogságtól. Instagram-történeteikben viszont több intim pillanatba is bepillantást engednek. 

A Valmar hétvégi koncertje után a TV2 a színpad mögött beszélgetett egy pár szót a srácokkal, amikor Peti azt is elárulta, hogyan ismerkedtek meg az énekesnővel. 

„Még hat évvel ezelőtt megláttam egy buliban, és azt mondtam, úristen, ki ez a csaj? Odamentem hozzá, ott ismertük meg egymást először, és ez mostanra bontakozott ki ennyire” – mondta boldogan az énekes. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top