nlc.hu
TV-sztárok

Körtvélyessy Kinga újra munkába állt

Körtvélyessy Kinga újra munkába állt: „Tudatosan készültem erre az időszakra”

Szeretett volna valami mással foglalkozni a visszatérés után.

Nemrég kétéves lett Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior kislánya, Lili, így elkezdhette a bölcsődét. Az anyuka azt mondja, készült már erre az időszakra és sokat gondolkozott rajta, hogy milyen hivatást válasszon, amikor újra munkába állt. Úgy érzi, megtalálta a számára tökéletes pályát. 

„Tudatosan készültem erre az időszakra. Imádom a kislányomat, csodálatos két éven vagyok túl édesanyaként, ugyanakkor egyre jobban hiányzott az életemből a pörgés és a kreativitás, ahol a képzeletem szárnyalhat. (…) Egy ilyen magányosan töltött estén villant be hamarosan induló vállalkozásom gondolata: hogy nekem gyerekruhákkal kell foglalkoznom! Hiszen Lili születése óta amúgy is kifogyhatatlan ötleteim vannak e téren, de valami olyat szerettem volna kitalálni, ami egyedi és nem jön velem szembe. Valamit, ami igazán vagány, mégis csinos, sportos, ugyanakkor elegáns, letisztult mégis különleges” – árulta el a Story magazinnak Körtvélyessy Kinga.

További részletek a ma megjelent Story magazinban:

Norina és Béci a bántások ellenére is összetart

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top