nlc.hu
TV-sztárok

Lakatos Márk elnézést kért Pápai Jocitól

Lakatos Márk elnézést kért Pápai Jocitól a durva kritika miatt

„Bocsánatot is tudok kérni” – szögezte le a stylist.

Lakatos Márk szériában van: először Tóth Gabinak szólt be, majd Majka és Pápai Joci közös dalát kritizálta, amiért a Barokk című nótának állítása szerint köze sincs a stílustörténeti korszakhoz. Előbb Majka, majd Pápai Joci szólt vissza neki, előbbit le is tiltotta a Facebook, amiért megtette. Utóbbi kicsit más stílusban válaszolt, Lakatos Márk pedig most elnézést is kért tőle.

Lakatos Márk

Fotó: Olajos Piroska

„Ide figyelj, drága Pápai Joci! Megkaptam az üzenetedet, és azt kell mondjam, tényleg nem kell, hogy magyarázkodjál! Zenészként olyan zenét írsz, és annak olyan címet adsz, amilyet te akarsz. Én pedig olyan véleményt mondok róla, amit én gondolok. Hallgatva tényleg felfedezhetők benne a klasszikus zene elemei, úgyhogy el tudom fogadni, hogy te ez alapján nevezted el a dalodat. Attól függetlenül, hogy a videoklippel kapcsolatos véleményemet nagy részben fenntartom, azt elismerem, hogy elhamarkodottan és arrogánsan mondtam rólad azt, hogy neked fogalmad nincs, hogy mit jelent az, hogy barokk. Ezennel ezért a kijelentésemért bocsánatot kérek” – mondta el egy TikTok-videóban a stylist.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top