nlc.hu
TV-sztárok

Kefír és felesége a kapcsolatukról

„Szeretnénk babát, de sajnos oka van, hogy még nem jött össze” – őszintén beszélt kapcsolatáról Kefir és felesége

Egyelőre keresik az orvost, aki segíteni tudna.

Kefír és felesége, Mariann 10 éve vannak együtt, ebből két éve házasok. A pár átment egy-két hullámvölgyön, és mindig is őszintén vállalták, hogy bizony szoktak nagyokat vitázni. 

Mariann és Kefír

Mariann és Kefír a Reggeliben

Viszont ahogy azt az idő is mutatja, elválaszthatatlanok. Amikor egybekötötték életüket, elmondták, készülnek a gyermekvállalásra, és nem szerettek volna házasságon kívüli gyermeket. Az RTL Reggeliben most megosztották, oka van annak, hogy egyelőre nem bővül a család. 

A gyerektéma… sokan kérdezik, de mindig mondjuk, hogy szeretnénk, de… Annak, hogy az esküvő óta nincs gyerek, ennek oka van. Az, hogy mi ennek az oka, azt nem szeretném elmondani, azért nem szeretném, mert nem az az ember vagyok, aki szereti sajnáltatni magát. Egészségügyi oka van, velem kapcsolatban, nem a Tibivel. Viszont azt megígértem mindenkinek, hogy ha megtalálom azt az orvost, aki ezen tud segíteni, annak nagyon nagy hangot fogok adni. Szeretnénk babát igen, de oka van, hogy még nem jött össze” – zárta szavait Mariann. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top