nlc.hu
TV-sztárok

Kefir menyasszonya életveszélyes állapotba került

Részleges agyi trombózissal került kórházba Kefir menyasszonya, Mariann

Az RTL Klub Reggeliben mesélt Kefir és menyasszonya - az utóbbi időben rájuk jár a rúd.

Kefirt és menyasszonyát legutóbb a Nyerő Párosban láthattukMariann nagyon kemény nő, a műsorban is küzdött az elemekkel. Az utóbbi időben rájár a rúd a párra, hiszen előbb Mariann került kórházba, majd Kefirt érte baleset. Az elmúlt hónapok megpróbáltatásairól az RTL Klub Reggelinek meséltek, a műsorvezetők pedig meghökkenve hallgatták a durva történeteket.

,,Január 6-án kórházba került Mariann, részleges agyi trombózissal. Eleinte csak gyanú volt, aztán kiderült, hogy több annál. Fájt a feje nagyon, hányt is…” – árulta el az énekes a műsorban. 

,,Nagyon rosszul éreztem magam, így kezdődött, aztán kétórás hányás, megállás nélkül. Soha nem fájt eddig a fejem, szerencsés voltam ilyen téren… Ekkor viszont már nem tudtam lemenni az emeletről, csak sms-t írtam a Tibinek, hogy hívja az orvost, mert baj van” – emlékezett vissza Mihályi Mariann. Mint kiderült, az első kórházban félrekezelték, majd egy MR-vizsgálat során derült ki, hogy baj van.

Mariann injekcióban kapja a gyógyszerét, amit minden bizonnyal élete végéig szednie kell. Az orvos arra gyanakszik, hogy a fogamzásgátló gyógyszer borította fel a nő hormonrendszerét, aki valószínűleg egyébként is allergiás az ilyesfajta készítményekre.

Kefir és párja, Mariann

Kefir és párja, Mariann (Fotó: Reggeli)

Emlékszel még Kefirre és Mariannra a Nyerő Párosban?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top