nlc.hu
TV-sztárok

Esküvőre készül Kulcsár Edina és G.w.M.?

Máris esküvőre készül Kulcsár Edina és G.w.M.?

Valószínűleg nem mindennapi lagzijuk lesz.

Az év elején robbant a hír, miszerint Kulcsár Edina és Szabó András Csuti külön utakon folytatják, majd nem kellett sokat várni, hogy a volt szépségkirálynő bejelentse, máris szerelembe esett. Új párja pedig a rapper, Varga Márk, G.w.M.

Kulcsár Edina és G.w.M

Fotó: G.w.M Instagram

Alig nyolc hónappal később, augusztusban kiderült, Edina és G.w.M. első közös gyermeküket várják. Emiatt a volt párnak felkellet gyorsítania a válópert, melynek múlt héten pont került a végére. „Így, hogy már a házasságom jogilag is véget ért, és végleg le tudtam zárni a múltat, csak Márkra és a családunkra szeretnék koncentrálni. Ő, a gyerekeim és a születendő babánk a legfontosabb” – nyilatkozta Edina. A hétvégén pedig sokat mondó képeket töltött fel Instagram-oldalára. 

Vasárnap hajnali egykor egy videót tett közzé 24 óráig látható történetében, melyhez annyit írt: „Jó buli összerakni egy ültetést“. A hosszú névsort látva, nem szimpla buliról lehet szó, miközben korábban azt mondta a pár, lánykérésről és esküvőről, csak a kicsi megszületése után lehet szó, akkor viszont megadják a módját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top