nlc.hu
TV-sztárok

Alexandra luxemburgi hercegnő eljegyzése

Eljegyezték a luxemburgi nagyherceg egyetlen lányát

Eddig alig láttuk Alexandrát.

Henrik luxemburgi nagyhercegnek és feleségének összesen öt gyermeke született, négy fiú és egy lány. A legtöbbet a trónörökös, Vilmos herceg életéről írnak a lapok, azonban november 7-én Alexandrával, a nagyherceg egyetlen lányával voltak tele a magazinok.

„A nagyherceg és a nagyhercegné örömmel jelentik be lányuk, Alexandra hercegnő eljegyzését Nicolas Bagory úrral. Az esküvő várhatóan 2023 tavaszán lesz. Mindkét család szeretetükről biztosítják a fiatal jegyespárt, és velük együtt örülnek a hírnek” – olvasható a hivatalos közleményben.

Alexandra luxemburgi hercegnő eljegyzése

Alexandra luxemburgi hercegnő eljegyzése (Fotó: Maison du Grand-Duc / Sophie Margue)

Nicolas Bagory 1988. november 11-én született Franciaországban. Politológiát tanult az egyetemen, jelenleg társadalmi és kulturális projektek létrehozásával foglalkozik. 

Alexandra hercegnő 1991-ben született. Bár részt vesz jótékonysági eseményeken, és kiveszi a részét a címével járó kötelezettségekből, sokkal kevesebbet hallani róla, mint más európai hercegnőkről.

Alexandra luxemburgi hercegné

Alexandra luxemburgi hercegné (Fotó: Maison du Grand-Duc / Sophie Margue)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top