nlc.hu
TV-sztárok

A Konyhafőnök VIP: Kálid Artúr esett ki elsőnek

Alighogy elkezdődött, máris kiesett Kálid Artúr A Konyhafőnök VIP-ből

Csalódottan élte meg a színész, hogy véget ért számára a főzőshow.

Hétfőn elstartolt A Konyhafőnök VIP vadonatúj évada. Az első adásban Járai Máté, Fésűs Nelly, Kardos Eszter, Tokár Tomi, Kármán Odett, Kamarás Norbi, Badár Sándor, Pintér Adrienn, Élő Marci, Rubint Rella, Kálid Artúr és Geszler Dorottya merészkedtek be a séfek birodalmába.

Kálid Artúr

Kálid Artúr számára nem tartott sokáig a gasztroverseny  – Forrás: RTL Klub / A Konyhafőnök VIP – videó

Közülük Kamarás Norbi, Tokár Tomi és Kálid Artúr teljesített legrosszabbul az aznapi főzésen, végül – a séfek döntése nyomán – Kálid Artúrnak kellett elhagynia a konyhát. A kiesés miatt kissé csalódott volt, mert bár nem viselhette sokáig a kötényt, magával ragadta a gasztronómia világa, így szívesen folytatta volna még a versenyt. 

„Van bennem csalódottság. Úgy érzem, még egy kicsit bíbelődtem volna. Kinyitott sok új dolgot, és egy új világot mutatott meg, hogy hogyan is lehet gondolkodni a főzésről, meg a gasztronómiáról. És szerintem, kis idő elteltével én elkezdek otthon így, ezekkel foglalkozni és készülni, úgyhogy abszolút pozitívan és előretekintően gondolok erre az egészre” – nyilatkozta a kiesés után az 52 éves színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top