nlc.hu
TV-sztárok

Vajtó Lajos a Farm VIP újabb kiesője

Farm VIP: Vajtó Lajos számára véget ért a verseny

A piros csapat kapitánya távozott a játékból.

Újabb versenyző számára ért véget a TV2 Farm VIP műsora: ezúttal Vajtó Lajos, a piros csapat kapitánya távozott a játékból, aki boldogan, tele élményekkel gondol vissza a farmon töltött napokra.

„Megtisztelő volt a piros csapat kapitányának lenni, annál is inkább, mert erős karakterek és jó játékosok alkották azt. Nem véletlen, hogy a csapatjátékok összesítéseként is győztesként jöttünk ki. Megítélésem szerint a Farm VIP legerősebb női és férfi játékosa is közülünk való. Bízom benne, hogy a végső győztes is piros játékos lesz. Ami engem illet, a kiesésem szimbolikus, hiszen a csapatjátékoknak már vége lett. Öröm volt itt lenni, miként öröm most távozni is” – kezdte a Blikknek az üzletember, aki a játék alatt hat kilót fogyott, hiszen negyvenfokos hőségben dolgozott reggeltől estig, sokszor éhesen.

Vajtó Lajos számára tehát véget ért a kaland, de boldogan tért haza, mert már nagyon hiányzott a családja, otthona. „A farmon felértékelődött bennem a szeretteim jelenléte, az értékek és a higiénia fontossága, valamint mindaz a munka, amit a városi ember készen kap az asztalára” – mondta el a lapnak Lajos, akiről nemrég egy 20 évvel ezelőtti fotó is a nyilvánosságra került.

Vajtó Lajos véleménye

Fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top