nlc.hu
TV-sztárok

Olcsóbb Netflix-előfizetés

Olcsóbb lett a Netflix több országban

Az új árképzés szerint a legtöbb érintett országban 2 euróval csökkent minden csomag ára.
Ágyban fekvő pár Netflixet néz egy laptopon

Több országban csökkentette az előfizetési díjait a Netflix, így nem zárható ki, hogy Magyarországon is olcsóbb lesz a streamingszolgáltatás.

A Műsoron.hu vette észre a Cord Cutters News hírét, miszerint Bulgáriában, Albániában, Észak-Macedóniában, Szerbiában, Szlovéniában, Bosznia-Hercegovinában és Horvátországban már hétfőn megjelent az új árazás, és akár Szlovákiában is csökkenhetnek a díjak. 

Az új árképzés szerint az érintett országokban most 7,99 helyett 4,99 euróba kerül az alapcsomag. A standard előfizetés most 9,99 helyett 7,99 euróba, a prémium csomag ára pedig 11,99 euróról 9,99 euróra csökkent. Romániában az alapcsomag ára 5 euróra, azaz 25 lejre csökkent, ám a másik két előfizetés ára nem változott.

Árcsökkentésre már korábban is volt példa néhány afrikai és ázsiai országban, de ilyen nagy kiterjedésű visszavágás eddig nem fordult elő. A mostani lépés összefüggésbe hozható a SkyShowtime indulásával is, mivel az új streamingszolgálatás havi 990 forintos díjjal lépett be a többi között a magyar piacra is.

Magyarországon jelenleg az alapcsomag 2490 forintba kerül havonta, a standard csomag 3490 forintba, a prémium pedig 4490 forintba kerül. Nálunk nem érhető el, de több országban van már reklámokat tartalmazó, olcsóbb csomag is. 

(Kiemelt kép: Pexels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top