nlc.hu
TV-sztárok

Nádai Anikó kiszállna a szereplésből

Nádai Anikó a szereplésről: „Most jutottam el arra a pontra, hogy ha lehetne, én kiszállnék ebből”

A műsorvezetőt rengeteg bántás érte az évek során.

Nádai Anikó a ValóVilág 4. szériájában tett szert az ismertségre. Azóta keményen dolgozott azért, hogy feljebb lépjen a ranglétrán, mégis a mai napig rengeteg ítélettel kell szembenéznie, amikről Lilunak mesélt, a MAKEUP/DOWN legújabb adásában. 

Nádai Anikó

Nádai Anikó (MAKEUP/DOWN)

Anikó elmondta, hogy amikor a valóságshow után műsorvezetői lehetőséget kapott, tudta, háromszor annyit kell beletennie a munkájába, amire a kommentelők is rendszeresen felhívták a figyelmét.

Ezt kaptam meg a legtöbbször az évek alatt, hogy buta vagyok, hogy igazából nincs ehhez tehetségem, nem vagyok erre jó, azért vagyok itt, merthogy például ki a gyermekemnek az édesapja, és csak neki köszönhetem, hogy még mindig ezen a pályán vagyok” – magyarázta, majd Lilu hozzátette, régebb óta dolgozik az RTL-nél és pontosan tudja, Kovács Dánielnek semmi köze nincs ahhoz, hogy Anikó műsorvezető lett. 

A kétgyermekes anyuka kitért arra is, hogy a mai napig nem bánja, hogy anno szerepelt a ValóVilágban, és amikor tavaly visszamondta a műsorvezetést, annak az oka az volt, hogy a gyermekeinek szükségük volt rá, és nem az, hogy már derogált neki a műsor. Emiatt azonban rengeteg negatív kommentet kapott, ahogy akkor is, amikor visszatért a Reggelibe, most viszont már belefáradt az állandó magyarázkodásba

Most jutottam el arra a pontra, hogy ha lehetne, én kiszállnék ebből. Elég volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top