nlc.hu
TV-sztárok

Palotás Petra 30 kilót fogyna

Palotás Petra: „30 kiló súlyfeleslegtől kell megszabadulnom”

Január első napja óta odafigyel az étkezésre és heti több alkalommal edz.

Palotás Petra jó pár éve külföldön él, de közösségi oldalain tartja a kapcsolatot a magyar rajongókkal. Az egykori műsorvezető arról számolt be a közösségi oldalán, hogy az óév utolsó napján megfogadta, le kell fogynia, hogy még jó sokáig egészséges maradjon.

Palotás Petra

Fotó: TV2

 „Hosszú az út előttem, az egészségem a tét. Hatalmas súlyfeleslegtől (min.30 kg) kell megszabadulnom. Természetesen az étkezés az egyik (ha nem a legfontosabb pillér), de a sport is nagyon sokat jelent” – írta Facebook-oldalán a regényíró. 

„Heti 3-4 alkalommal keresem fel Hamburg egyik legnagyobb és legjobban felszerelt fitnesztermét. Van, akinek nincsen szüksége erre a környezetre, otthon tornázik vagy az erdőben fut. Muffinnal ugyan én is naponta sétálok, de az nem elég. Ráadásul, mivel az írás egy magányos hivatás, jót tesz nekem a terem nyüzsgése” – folytatta a bejegyzését Palotás Petra, aki mindenkit arra biztat, hogy merjenek kilépni a komfortzónájukból és változtatni az életükön, ha úgy érzik, hogy valami félresiklott.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top