nlc.hu
TV-sztárok

Kovács Lázár balesetet szenvedett

Majdnem odalett Kovács Lázár ujja egy baleset miatt

Többórás műtétre volt szüksége a sztárséfnek.

Kovács Lázár a hétvégén súlyos konyhai balesetet szenvedett, miközben nem megszokott eszközzel dolgozott. A sztárséf csapatával a mexikói gasztro-világbajnokságra készül, ehhez egy dísztálat csináltak. Lázár kezében viszont megszaladt a sniccer, úgyhogy azonnali kórházi kezelésre volt szüksége. 

Kovács Lázár

Kovács Lázár (Fotó: Facebook)

A Mokka elkísérte a séfet a János kórházba kötözésre, aki részletesebben elárulta, hogyan érte a baleset. „Elvágtam a hüvelykujjam egy részét, abból levágtam egy darabot, majd átvágtam néhány izmot és kötőszövetet – magyarázta Lázár, aki hozzátette, szerencsére a penge nem érte azokat részeket, amik olyan maradandó károsodást szenvedtek volna, hogy le kellene mondani a főzésről, a gyógyulás viszont hosszabb folyamat lesz. – Meg kellett operálni, és jelenleg gipszben van. Ha lekerül róla, még elég hosszú folyamat lesz, mire újra úgy tudom majd használni, mint korábban. Jó néhány gyógytornára lesz szükségem. Addig pedig meg kell elégednem az egy kézzel is elkészíthető ételekkel.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top