nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Dávid a szingli nőkről

Tóth Dávid: „A velem egykorúak nem hiába vannak egyedül”

Egyelőre nem állapodott meg, de nagyon vágyik a szerelemre.

Tóth Dávid volt a hosszú idő után újraélesztett A Nagy Ő első párkeresőije, aki a műsor végén egy huszonéves lányt, Laurát választotta. A kapcsolatuk azonban csak néhány hónapig tartott, elmondásuk szerint egy idő után elmúlt a nagy szerelem és már nem találták a közös hangot. A sportoló azóta is szingli, bár már készen állna arra, hogy megtalálja élete nőjét – akadnak azonban kikötései. 

„Nagyon vágyom már egy komoly kapcsolatra, de a tapasztalataim szerint a kor előrehaladtával egyre nehezebb az ismerkedés. A huszonévesekkel már nem találom a közös hangot, nekik általában még más az életfelfogásuk, és nem feltétlenül szeretnének megállapodni. A velem egykorú, harmincon túli nők pedig már vagy elkeltek, foglaltak, vagy nem hiába vannak egyedül. Persze ez csupán általánosítás, tisztelet a kivételnek, és én épp az utóbbit keresem” – részletezte a Story magazinnak a kajakos, aki pár mondat erejéig visszatért a műsorra is.

„Hittem benne, hogy a műsorban rám talál a szerelem, de sajnos nem így alakult, pedig a lehetőségem meglett volna, ahogy annak a 21 lánynak is, akik a szívemre pályáztak. Ettől függetlenül nem bántam meg, hogy részt vettem a műsorban, mert érdekes tapasztalás és kaland volt, de már egyáltalán nem vagyok rágörcsölve a párkeresésre. Úgy vagyok vele, hogy úgyis jönni fog, ha jönnie kell.”

További részletek a ma megjelent lapban:

Story-címlap

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top