nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Dávid az előző kapcsolatairól

Tóth Dávid: „A szakítások miatt döntöttem úgy, hogy az élsportot abbahagyom”

A kajakos éveken át próbálkozott, de ezúttal úgy érzi, révbe ért a szerelmi élete.

Tóth Dávid 2021-ben a Nagy Ő című műsorban kereste az igazit, ám nem járt sikerrel. Az egykori olimpikon ezt követően évekig erősítette a szinglik táborát. Több alkalommal is negatívan nyilatkozott a párkeresésről és a vele egy idős nőkről, ami lehet, hogy még inkább megnehezítette a helyzetét, hogy megtalálja azt, aki számára a nagy Ő lehet. 

Tóth Dávid

Fotó: Schumy Csaba

Pár hónapja viszont kiderült, végre rátalált a szerelem. Bár eleinte titkolta kedvese kilétét, most már büszkén vállalja a közösségi oldalain is. A Story magazinnak pedig azt is elárulta, miért nem volt szerencséje eddig a párkapcsolatokban. 

Sok fontos pillanatban nem tudtam a párjaim mellett lenni, és ezt megsínylették a kapcsolataim. A szakítások miatt döntöttem úgy, hogy ha az élsportot abbahagyom, nem akarom ezt az életvitelt folytatni, és mégsem leszek edző. Ugyanúgy hónapokra táborban lennék, és tanultam a múltból. De természetesen az evezés megmaradt az életemben, a Kajak-Kenu Szövetségben dolgozom” – magyarázta a lapnak Dávid, majd kitért arra is, hogyan ismerkedett meg kedvesével.

Egy edzőteremben ismerkedtünk meg Timivel, és több mint három hónapja vagyunk együtt. Nem nagy idő, de én mégis nagyon bizakodó vagyok. Azt a pici pluszt, amit rég nem éreztem egy lánynál, azt nála újra érzem. Igazából mindennap együtt vagyunk Timivel, úgyhogy küszöbön áll az összeköltözés.  Mire is várjunk? Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, hasonló a gondolkodásunk, az értékrendünk. Mindketten úgy érezzük, hogy nagyon összeillünk. (…) Semmit sem akarok elkiabálni, de igen, lehet, hogy Timi a nagy Ő az életemben.

Story címlap

Story magazin címlapja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top