Hírességek, akikről gyakran olvasunk, mégsem tudunk róluk semmit

Baranyai Enikő | 2023. Március 12.
"Tudod, ő az, aki szerepelt a Baywatchban, nagy, barna haja van, és szép, indiai nő! Na, tudod!"

„Igen, igen láttam már a hírekben/neten/sorozatban, de nem tudom, hogy ki ő!” – ismerős? Naná! Mindig vannak olyan hírességek, akikről sokat beszélnek a lapokban, vagy tele van velük a TikTok, esetleg még menő sorozatuk is van, de a nevüket, vagy azt, hogy honnan is kellene ismernünk őket, már nem tudnánk megmondani.

Ki az a Priyanka Chopra?

Nyissuk a sort Priyanka Choprával! Nem egyszerű ugye? Hatalmas, barna hajkorona, nagy szemek, olyan, mintha egy kifutóról sétált volna le. Állandóan találkozol a nevével a neten, de fogalmad sincs, ki ő? Megnyugtatunk, nem vagy egyedül. A most 40 éves indiai nő 2000-ben lett a Miss World-győztes, s így a világ legszebb nője. Aztán szépen, lassan építgette a színészi karrierjét, de kezdetben csak megmosolyogtató indiai filmekben tűnt fel, és mellette énekelt is. Majd ő lett a legjobban fizetett indiai színésznő.  

Ennél azonban sokkal fontosabb, hogy a Time a világ 100 legbefolyásosabb embere közé sorolta. És kétszer is felkerült a Forbes a világ 100 legbefolyásosabb nőjének listájára is. Három évig az amerikai Quantico sorozatban is szerepelt, s innen már csak egy ugrás volt a rémesen izgalmasnak azért nem nevezhető, 2017-es Baywatch mozi, ahol Dwayne Johnson mellett futott be a habokba.  A következő évben a neve is megváltozott, mondhatni kibővült, és innentől aztán tényleg bérelt helye volt a magazinokban. Ő lett Priyanka Chopra Jonas, annak a Nick Jonasnak a felesége, aki testvéreivel együtt a Jonas Brothers banda tagja.  A szépségkirálynőből lett színésznő sorra kapott amerikai filmszerepeket, hamarosan pedig a Citadella sorozatban lesz látható Richard Madden mellett. Időközben anyuka is lett. Tíz évvel fiatalabb  férjével közös gyermekük 2022-ben született meg, béranya hozta a világra. Ha további rémesen lényegtelen dolog is érdekel vele kapcsolatban, akkor íme: állítása szerint sokáig a Miss World koronájával aludt, mert félt, hogy elhagyja.

Priyanka Chopra

Priyanka Chopra, a Miss World 2000 és Miss India győztese (Fotó: Michael Crabtree - PA Images/PA Images via Getty Images)

Priyanka Chopra

Priyanka Chopra a Divat c. filmben nyújtott alakításáért kapott díjjal, a 2009-es Nemzetközi Indiai Filmakadémia díjátadó ünnepségén (Fotó: Victor Fraile/Getty Images)

Priyanka Chopra

Priyanka Chopra a Quanticóban (Fotó: Eric Liebowitz/Disney General Entertainment Content via Getty Images)

Priyanka Chopra a Baywatch sztárja

Priyanka Chopra a 2017-es Baywatch-ban (Fotó: Profimedia)

Priyanka Chopra

Nick Jonas és Priyanka Chopra Cannes-ban, 2019-ben (Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images for Chopard)

Ki az a Megan Fox? (És az a Machine Gun Kelly?)

Következő nevünk: Megan Fox! Fekete, vagy szőke vagy sötétbarna, hosszú haj és kék szemek. Ő is a szépségiparból igazolt át a filmek világába. 2006-ban Michael Bay nemcsak a Transformers-filmeket szabadította a nézőkre, hanem Megan Foxot is, aki az első két mozijában szerepelt. Bár a szexizmus jegyében sokat nem bíztak rá a készítők, csak annyit, hogy kiabáljon, lihegjen és mutassa meg az idomait fehér trikóban. 2009-ben aztán az Ördög bújt beléd című horrorban gonoszkodott, ennél azért lényegesen nagyobb siker volt számára az, hogy az Armani fehérnemű arca lett 2010 őszén. Ott volt még a Tini nindzsa mozi és az Új csaj című sorozat, de nem ezért találkozhatsz Fox arcával annyit a neten.

A magánélete az, ami igazán lázba hozza az embereket. 2010 és 2021 között volt a Beverly Hills 90210 sorozatból ismert Brian Austin Green neje. Itt volt egy kis csavar, mert a második és a harmadik gyerekük születése között szakítottak, aztán kibékültek, aztán szakítottak, aztán kibékültek… 2022-ben aztán eljegyezte Machine Gun Kelly. Igen, egy újabb ismeretlen név került az egyébként is követhetetlen történetünkben. Róla csak annyit kell tudni, hogy zenész, és az anyakönyvében a Richard név szerepel. Hogy ők ketten együtt vannak-e, az szintén rejtély, mert pár napja törölték az összes közös fotót az Instáról, Megan haja pedig szőke lett. És mint tudjuk, ezek a szakítás jelei Hollywoodban…

Megan Fox és Machine Gun Kelly

Megan Fox és Machine Gun Kelly a 2021-es iHeartRadio rendezvényén Los Angeles-ben (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for iHeartMedia)

Megan Fox

Megan Fox a Cosmopolitan egyik rendezvényén (Fotó: RJ Capak/WireImage)

Megan Fox, Michael Bay és Rachael Taylor

Megan Fox, Michael Bay és Rachael Taylor a Transformers sajtótájékoztatóján, Sydneyben, 2007-ben (Fotó: Sergio Dionisio/Getty Images)

Megan Fox

Megan Fox a 2021-es MTV VMA-n (Fotó: Kevin Mazur/MTV VMAs 2021/Getty Images for MTV/ ViacomCBS)

Megan Fox szőkén

Megan Fox szőke hajjal (Fotó: Instagram)

Ki az az Olivia Wilde?

Harry Styles 16 éves rajongói akkor születtek, amikor Olivia Wilde először feltűnt a Doktor House sorozatban. Na, oldjuk meg ezt a képletet is! Harry Styles az színesruhákban világslágereket éneklő, Grammy-díjas előadó, akiért 10 és 80 között megbolondulnak a nők. A 29 éves énekesnek pedig a 39 éves Wilde a barátnője, aki már akkor sorozatokban játszott, amikor Style rajongóinak egy része még nem is élt. Wilde először A narancsvidék sorozatban lett mellékszereplő, majd a Doktor House „Tizenhármas” becenevű doktornőjeként ismerte meg a világ. Aztán jöttek a mozifilmek is, a Káosz karácsonyra, az Ivócimborák, a Testcsere vagy éppen a Lopott idő. De Wilde számára ekkor már nem a szerepek, hanem a házassága és a családja volt az első. 2011-ben elvált első férjétől, és pár hónappal később randizni kezdett Jason Sudeikis színésszel. Bár az eljegyzést még 2013-ban megtartották, soha nem házasodtak össze. Kapcsolatuk amolyan „álomházasság” volt, legalábbis annak tűnt. Két fiuk született, és aztán Olivia elkezdte forgatni a Nincs baj, drágám című filmet, melyet ő rendezett és amiben (dobpergés) Harry Styles is szerepel.  Aztán az álomházasságába bekerült egy harmadik szereplő is Styles személyében. Wilde és Sudeikis gyermekeinek korábbi dadusa olyan elképesztően érdekes dolgokat mesélt el a lapoknak, minthogy 2020-ban üzenetet kapott a családapától, melyben arról panaszkodott, hogy Olivia megcsinálta a kedvenc salátaöntetét, majd elvitte Harrynek. A dráma akkor csúcsosodott ki, amikor a Nincs baj, drágám bemutatóján, a stábot (köztük Oliviát és Harryt is) ünnepelte a közönség. Ekkor a nőnek egy borítékot nyújtottak át, melyben a gyerekei felügyeleti jogáról szóló bírósági papírok voltak. Az exe aztán tud időzíteni, az már biztos. Ha még bárkit érdekel, a film pocsék. Olivia pedig beszorult „a nő, aki elhagyta a férjét Harry Styles miatt” szerepbe. Pedig „tizenhármas” sokkal többet érdemel…

Olivia Wilde

A 19 éves Olivia Wilde a FOX egyik rendezvényén (Fotó: Jean-Paul Aussenard/WireImage)

Olivia Wilde

Olivia Wilde a Doktor House sorozatban (Fotó: Isabella Vosmikova/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images)

Olivia Wilde családja

Olivia Wilde, Jason Sudeikis és a gyerekek Otis és Daisy (Fotó: Presley Ann/WireImage)

Harry Styles és Olivia Wilde

Harry Styles, Gemma Chan, Chris Pine és Olivia Wilde a 79. Cannes-i Filmfesztiválon (Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

Harry Styles és Olivia Wilde

Harry Styles és Olivia Wilde Londonban, 2022-ben (Fotó: Neil Mockford/GC Images)

Ki az a Penn Badgley?

Van egy Netflix-sorozat, amiért Európától Dél-Amerikáig megőrülnek a nők. Pedig a főszereplője egy szocipata, manipulatív sorozatgyilkos, aki mindig kémkedik az aktuális szerelme után. Gyanítjuk, hogy már ennyiből is tudod, hogy a You, vagyis a Te sorozatról beszélünk, de rájöttél volna akkor is, ha annyit mondunk, hogy „annyira beteg az a Penn Badgley-sorozat a Netflixen”? Nos, igen. Amennyire sikeres a You, annyira ismeretlen Badgley neve. Tipikusan olyan színész ő, akinek ha ránézünk az arcára, legalább 3-4 szerepét azonnal felsorolunk, de a nevével már gondban vagyunk. Penn Badgley egyébként kínosan ügyel arra, hogy mi jelenik meg róla a sajtóban. Ellentétben vele, a felesége, Domino Kirke picivel több információt szivárogtat ki az Instagram-oldalán. Ezekből lehetett például megtudni, hogy több vetélés után 2020 őszén végre megszületett első közös gyermekük egy kisfiú. Érkezését egy méhlepényből készült „alkotással” tudatták…

Penn Badgley és Domino Kirke (Fotó: Ilya S. Savenok/Getty Images for Tibet House US)

Exit mobile version