nlc.hu
TV-sztárok

Mészáros Árpád Zsolt először posztolt a fiáról

Cuki videón mutatta meg először a kisfiát Mészáros Árpád Zsolt

Tündéri, ahogy figyeli az apukáját, miközben ő énekel neki.

Február elején született meg Mészáros Árpád Zsolt ötödik gyermeke, aki az Ámor nevet kapta.

Mészáros Árpád Zsolt

Fotó: TV2

„Eleve az már egy csoda volt, hogy Kriszta terhes lett, hiszen korábban azt mondták neki, hogy nem lehet gyereke. Aztán annak is örültünk, hogy minden rendben ment, de rájöttem, sosem mondom azt még egyszer, hogy ezt már fél lábbal is kibírjuk. Elszóltam magam… Kitaláltuk, hogy görgőket szerelünk a babaágyra, hogy azt amolyan járókeretként tudja majd használni, de szerencsére rengeteg emberre számíthatunk akkor is, amikor nekem fellépésem van. Hihetetlen családunk van, a gyerekeim már nagyon várták a testvérüket és mindenben számíthatok rájuk” – mondta korábban a színész, aki most egy videót is posztolt a babáról.

„Ámor eszik, iszik, alszik, és csak akkor sír, ha jelezni szeretne valamit. Még az orvosok sem értik, hogyan. A gyerekorvosunk 30 év tapasztalattal rendelkezik, azt mondta, hogy nem létezhet ilyen. Olyan fejlett, hogy azt hitték, Kriszta túlhordta” – nyilatkozta korábban a hot!-nak MÁZS.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top