nlc.hu
TV-sztárok
12 kilót fogyott Polgár Árpád

Súlyos balesete után 12 kilót fogyott Polgár Árpád

Polgár Árpádot otthonában érte súlyos baleset.

Egy véletlen esés következtében néhány hete súlyosan megsérült és az intenzív osztályra került Polgár Árpád. Minderről az üzletember és a felesége, Polgár Tünde számoltak be a YouTube-csatornájukra kitett videóban.

A baleset után hat percre megérkezett a mentő, Árpád közben felállt, de hányt, és nem tudta megmondani, mi a neve és milyen évet írunk. A kórházban megállapították, hogy az ütés hatására az agyában súlyos bevérzés keletkezett. Végül a vártnál jobban alakult az állapota, és nem kellett megműteni.

Polgár Árpád fogyása

Fotó: Olajos Piroska/fotocentral

Polgár Árpád közösségi oldalán árulta el, mennyire megviselték a történtek, 12 kilót fogyott a baleset óta.

„Nagyon köszönöm a sok kedvességet, és szeretetet, amit kaptam. Hálával teli a szívem. Ígérem, megszolgálom, amint felépültem. Leszek még ilyen vidám, mint ezen a képen! Gyógyulok. Biztosan benne van ebben a felém áradó kedvességetek! Még idő kell, hogy erőre kapjak. Persze a ledobott 12 kilóról le tudok mondani. De tudom, hogy minden rendben lesz. Mert a legfontosabb gyógyító erő a saját elménk, és a szeretet, ami engem most körülvesz” – írta közösségi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top