nlc.hu
TV-sztárok

Kínos hiba után Balogh Levente hazaküldte jelöltjét

Az álommeló: Balogh Levente hazaküldte a fehérneműs táncos múlttal rendelkező jelöltjét

Nem csak múltjával kapcsolatban nem volt őszinte Anett.

Balogh Levente nehéz döntést hozott meg Az Álommeló legutóbbi adásában. Anett, akiről korábban kiderült, hogy régebben fehérneműs táncosként egészítette ki a fizetését, most újabb kellemetlen helyzetbe került.

Balogh Levente

Balogh Levente

A versenyzőknek ezúttal nem csak az üzletembert, hanem a finn nagykövetség tagjait is le kellett nyűgözniük egy saját magukról készített imázsfilmmel, prezentációval és finn hagyományokat őrző koreográfiával. A kínos helyzet csak a bemutatók után következett, amikor a megrendelők kérdésekkel bombázták a jelölteket. Itt bukott ki, hogy Anettnak nem erőssége az angol és Pégé segített neki a fordításban. 

„Az angol az nem nagyon megy, úgy látom – mondta utána Balogh Levente Anettnak, majd később bejelentette az elbocsájtását. – Az angol nyelvtudás nagyon fontos. A felhívásomban is benne volt, hogy ez egy fontos dolog. Ügyesen táncolt, de nem tud angolul, ez most kiderült egyértelműen. Olyan emberre van szükségem, aki tud képviselni nemzetközi szinten is. Az ön számára véget ért ez a megmérettetés, ezen a ponton úgy érzem, nem alkalmas arra, hogy az elnöki asszisztensem legyen.”

Anett azzal védekezett, hogy az elsődleges idegen nyelv számára a német, és csak a stresszhelyzet miatt nem tudott megszólalni angolul. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top