nlc.hu
TV-sztárok

Liptai Claudia és a vezetés

Életveszélyes helyzetbe került vezetés közben Liptai Claudia

A műsorvezető még friss jogosítványával került izzasztó helyzetbe, amikor a fékvezeték elszakadt a Hármashatár-hegy emelkedőjén.

Liptai Claudia nem jön zavarba attól, ha kínos történeteket kell mesélnie a múltjából, vagy éppen több száz nézővel osztja meg, miken szoktak veszekedni férjével, Pataki Ádámmal. A szókimondó műsorvezető most rendesen visszarepült az időben és felidézte, hogyan indult az autóvezetése, amikor rögtön egy éles szituációval találta szembe magát. 

Liptai Claudia

Fotó: Trenka Attila

„Mindössze kétnapos volt a jogosítványom, amikor egy házibuliba mentem a kis Wartburgommal. Nyilván még rutintalan voltam, de jól haladtam fel a Hármashatár-hegyre. Szemből azonban jött egy busz, így lehúzódtam a murvás részre. A kerekem viszont nagyon kipörgött” – idézte fel az ÉdesKettesben Claudia, akinek lélekjelenléte mentette meg a helyzetet.

„Már nem volt a legjobb állapotban a kocsi, a féltengely hirtelen kettétört és azonnal elvágta a fékvezetéket. Egyszer csak teljesen használhatatlanul lógott a fék a lábam alatt. Kezdtem hátragurulni a szakadék felé, de annyi lélekjelenlétem még volt, hogy gyorsan behúztam a kéziféket. Persze az első gondolatom nem az volt, hogy ’te jó ég, akár meg is halhattam volna’. Sokkal inkább az, hogy mit fog szólni anyám!” – mondta a műsorvezető, aki sokat tanult az esetből.

„A bulit akkor kihagytam, a kocsit elszállították. Én pedig hamar megtanultam – amit Pankának is mindig mondok – hogy a vezetés során mennyi veszélyhelyzet adódhat. Nagyon észnél kell lenni” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia.

A teljes beszélgetés ITT visszahallgatható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top