nlc.hu
TV-sztárok
Szilágyi Szilvi az új otthonukról

Megmutatta új luxusotthonát Szilágyi Szilvi: „Az elmúlt években rengeteget álmodoztunk erről”

Csodás színeket választottak.

Szilágyi Szilvi februárban mesélt először a követőinek arról, hogy megelégelték a budapesti életet és vidékre költöznekCaramel és felesége két gyermeket nevelnek, így a lakás már kicsinek bizonyult, egy családi ház pedig régi álmuk volt. 

Szilágyi Szilvi

Fotó: Instagram

Szilvi gyakran engedett bepillantást a munkálatokba, vagy abba, milyen lesz a kilátás a házukból. Nem olyan régen az is kiderült, az énekes maga is kiveszi a részét az építkezésben. „Csempét verek le, járólapokat szedek fel, rombolok. Nagyon-nagyon kikapcsol, meg egyébként nagyon sokat spórolunk azzal, hogy én csinálom” – nyilatkozta Caramel

A sok munkának, álmodozásnak meg is lett az eredménye. Szilvi legutóbbi Instagram-posztjában mutatott pár képet a házuk berendezéséről, amiből árad a tökéletes harmónia. 

„Még mindig nem fogom fel, hogy ez a miénk! Az elmúlt években rengeteget álmodoztunk erről az otthonról és ugyanannyiszor le is mondtunk róla. Ezek a kész látványtervek már a végleges verziót mutatják. Minden egyes bútort és centit imádunk” – írta a fotók mellé a kétgyermekes édesanya. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top