nlc.hu
TV-sztárok

Liptai Claudia egy napja

Geszti Péter Liptai Claudiáról: „Mindenki ismeri, mindenkinek van róla véleménye”

Az Adom a napom című új spéci talkshow-ban a mai napon az ismert színésznő és műsorvezető életébe kaphatunk betekintést.

Szinte a kereskedelmi televíziók berobbanásával egy időben tűnt fel a képernyőn Liptai Claudia, aki a mai napig számtalan színdarabban és műsorban látható. Az utóbbi években egyre kevesebb betekintést enged a magánéletébe, ideje nagy részét a családjának, illetve a munkáinak szentelni. Geszti Péter a hétköznapi Claudiára kíváncsi, egy átlagos napjára, hogy kik veszik körül, amikor nem forog a kamera. 

Liptai Claudia

Liptai Claudia (Fotó: Schumy Csaba)

„Ha az utca embereit megállítanánk, hogy mondjanak egy magyar hírességet, szerintem minden második az ő nevét említené. Mindenki ismeri, mindenkinek van róla véleménye, és bár örök fiatal, évtizedek óta köszönt minket a képernyőről. Könnyen hihetjük, hogy egy ilyen emberről már mindent tudunk. Én azonban abban hiszek, hogy ha egy napra mellé szegődünk, és meglessük, hogyan dolgozik, hogyan menedzseli a családját, hogyan lazít, kik veszik körül, röviden, hogy milyen egy átlagos szerdája, az többet elmond róla, mint egy hatoldalas képes összeállítás valamelyik sztármagazinban. Engem nem azért érdekel, hogy egy újabb bőrt lehúzzak róla, sokkal inkább arra vagyok kíváncsi, hogy mit csinál, amikor nem csinál semmi különöset, milyen nagy leleplezések és csalhatatlan megfejtések igénye nélkül csak egy jót beszélgetni. Örülök, hogy nekünk adta a mai napját Liptai Claudia” – mondta az Adom a napom házigazdája az nlc-nek. Az 50 éves színésznőről egyébként nemrég kiderült, hogy kifejezetten fél a szegénységtől, mivel már gyerekkorában meg kellett ezzel küzdenie.  

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Liptai Claudia, kövesd élőben az Adom a napom mai epizódját itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top