nlc.hu
TV-sztárok

Liptai Claudia korábbi munkái

Liptai Claudia korábban számítógépes tenyérjósként is dolgozott

Az Adom a napom mai sztárjának élete korántsem mondható unalmasnak.

Liptai Claudia már tinédzserként sem volt visszafogott, sőt! 1988-ban rossz magaviselete miatt eltanácsolták a gimnáziumból. A következő években amellett, hogy egy esti gimnáziumban leérettségizett, számos munkában kipróbálta magát – így például számítógépes tenyérjós is volt. Ma már talán furcsa lehet elképzelni a 16 éves, vörös hajú Claudiát, ahogyan a budai Skála alsó szintjén üldögélve várja a jövőjük után érdeklődő magyarokat.

Liptai Claudia

Liptai Claudia (Fotó: Viasat)

„Az emberek rátették a kezüket egy szkennerre, majd a számítógép kiadott pár papírlapot, elemző szöveggel. Aki 16 oldalt kapott, az nagyon örült, pedig akkor csak elromlott a gép. Aki csak hármat kapott, morgott, és átverve érezte magát” – nyilatkozta a műsorvezető. Clau nem várt arra, hogy a sült galamb a szájába repüljön: dolgozott az iskola mellett, szorgalmas volt. Gondoljunk csak arra az időszakra, amikor sok-sok évvel később a tévézés és a színház mellett cukrász végzettséget is szerzett. Mint akkoriban elmondta, mindig is imádta a vendéglátóipart, így nem volt kérdés, hogy egyszer egy ilyen szakmával is bővül a tudástára. 

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Liptai Claudia, kövesd élőben az Adom a napom mai epizódját itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top