nlc.hu
TV-sztárok

Peller Anna szakítása

Peller Anna a válása részleteiről: „Párterápiára is jártunk”

A sztárpár sokat küzdött, hogy megmentse a házasságát.

Ahogy korábban megírtuk, Peller Anna és Lukács Miklós a szakítás mellett döntöttek. A színésznőnek azóta állítólag új kedvese van, Miki pedig nemrég a Celebrandiban kereste a szerelmet, ám még nem találta meg az igazit. Peller Anna most a Nők Lapjának beszélt őszintén a válásról, az interjúban pedig részletesen kifejtette, pontosan miért döntöttek így.

Peller Anna és férje, Lukács Miki

Peller Anna és Lukács Miki (Fotó: Korponai Tamás)

„Mindent megtettünk, hogy megmentsük a kapcsolatunkat, párterápiára is jártunk, amelynek során szépen kikristályosodott, hogy mi nagyon jó szövetségesei vagyunk egymásnak, de már csak mint apa és anya. Butaság lenne nem megpróbálni külön-külön boldognak lenni” – mondta Anna, majd arról is vallott, miért volt nehéz meghozni ezt a döntést.

„Mikinél és nálam is a legelső szempont az volt, hogy Annabella jól legyen. És azt is mindketten a szívünkön viseljük, hogy a másik jól legyen. Erős szövetség a miénk, és biztos vagyok benne, hogy ez így is marad” – mondta a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top