nlc.hu
TV-sztárok
Tuvic Aleksandra vallomása

Tuvic Aleksandra, a Kőgazdag fiatalok szereplője: „Számomra a szilikon olyan, mint az oxigén”

26 évesen már több műtéten is átesett.

Tuvic Aleksandra feltűnt már a Nagy Ő-ben és a Farm VIP-ban is, most pedig a Kőgazdag fiatalok című műsor egyik szereplője lesz. A fiatal lány bevallotta, hogy 18 évesen már túlesett egy mellműtéten, amit nem szégyell, hiszen számára ezek természetes beavatkozások.

„Számomra a szilikon olyan, mint az oxigén, és nem félek vállalni, hogy több beavatkozáson is átestem már. A plasztikai műtéteket mindig egyik napról a másikra döntöttem el, kivéve a mellnagyobbítást, amit már tizenkét évesen elhatároztam. Akkor megmondtam a szüleimnek, hogy formás, kerek playboy-ciciket szeretnék, és ezt tizennyolc éves koromban megvalósítottam. A számat is feltöltettem, de a mai világban szerintem ez nem számít luxusnak, inkább igényességnek mondanám, mert azért tettem, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Azóta sem bántam meg egyiket sem. Jelenleg jóban vagyok magammal, de nem kizárt, hogy ha gondolok egyet, újra kés alá fekszem. Bár a mellimplantátum-csere csak évek múlva lesz esedékes, remélem, addigra már édesanya leszek. Amikor azt írják a kommentelők, hogy ha bedobnak a szelektív kukába, akkor vajon újrahasznosítható leszek-e, csak nevetek. Egy könnycseppet sem morzsolok el” – jelentette ki Aleksandra a Blikknek. 

Tuvic Aleksandra

Tuvic Aleksandra (Fotó: TV2)

Más magyar celebek is kedvelik a szilikont

Tóth Gabi még 2012-ben döntött a mellplasztika mellett, ugyanis úgy lefogyott, hogy nem csak a problémás területeken veszített a súlyából, hanem a melleiből is eltűnt a zsír.

„Az, hogy meg van csinálva a mellem, vagy műszempillát rakatok, vagy hajat hosszabbíttattam, attól még nem lesz valaki MŰNŐ. Ezektől még vér csordogál ereimben, és élek! A melleim sajnos teljesen elfogytak amikor 15 kilót leadtam és azt gondolom, hogy teljesen az ízlésesség és a természetesség keretein belül végeztek rajtam beavatkozást! A plasztikát pont olyan nőknek találták ki, akik sajnos a sok fogyás, szülés, esetleg sajnálatos módon melleltávolítás miatt elvesztették a nőiességüket! Ennyit a mellekről…”– írta egy régebbi posztjában a válófélben lévő énekesnő, a Sztárban sztár leszek! zsűritagja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top