nlc.hu
TV-sztárok

Miklósa Erika házassága

Miklósa Erika megmutatta ritkán látott férjét, emellett beszélt a házasságáról

A párja a legnagyobb támasza az életben.

Miklósa Erika, Kossuth-díjas operaénekes-nő ezekben a hetekben a The Voice coachaként dolgozik. Az előadóművész nagyon sokat van távol mostanában a családjától, ezért temérdek segítségre van szüksége, melyben mint kiderült, a férjére számíthat. Erika idén ünnepelte a kedvesével, Zsolttal a tizenötödik házassági évfordulójukat. A pár különleges körülmények között ismerkedett meg: egy egészségügyi hidegkamrában pillantották meg egymást először, ahol csak a másik szemét láthatták. 

„Ahhoz, hogy az ember teljesen vállalni tudja önmagát a nyilvánosság előtt, az kell, hogy biztonságban érezze magát és legyen mögötte egy támogató család. Ha az embernek biztos hátországa van, akkor mer adni magából. Most a férjem a legnagyobb segítségem. Úgy készültem, hogy tudtam, nagyon intenzív lesz ez az időszak, és hogy ha a vállalásomat teljesíteni szeretném a The Voice-szal kapcsolatban, nem sok időm lesz pihenni” – nyilatkozta a Best magazinnak Erika, majd így folytatta. 

Miklósa Erika

Miklósa Erika és férje a címlapon (Fotó: Best magazin)

„Szerencsés nő vagyok, mert ezt a férjem elfogadja, sőt, azt kell mondanom, bizonyos szinten velem együtt élvezi ezt az időszakot, mert őt is érdekli ez a világ. Szükségem van Zsolti segítségére, aki helytáll otthon helyettem is. Ő a legnagyobb támaszom, mellette tudok igazán ragyogni.” 

A színpadon díva, otthon feleség és anya 

„A férjem mondta a múltkor: nem is tudná elképzelni, hogy én leülök, és nem csinálok semmit. Azért szokott lenni olyan, hogy csak leülök a sarokba olvasni, vagy lazítok, és iszom egy pohár finom bort. A futás pedig mindig kikapcsol. Általában egyedül futok, maximum a férjem jön velem. Megteremtem magamnak a lehetőséget az egyensúlyra, hogy ne boruljak fel. Ez nekem nagyon kell. Ikrek vagyok, ezért több vonalon tudom egyszerre intézni a dolgokat, és mindenre oda tudok figyelni, de azért nekem is kell egy kis töltődés, néha kell egy kis egészséges magány” – mesélte korábban a Story magazinnak az énekesnő arra a kérdésre, hogy ekkora pörgés mellett hogy lesz ideje arra, hogy otthon is helytálljon. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top