nlc.hu
TV-sztárok

Schwarzenegger budapesti forgatása

Hamarosan ismét Budapesten forgat Schwarzenegger

Nemsokára újra Magyarországon üdvözölhetjük a világsztárt.

A hollywoodi hírekkel kapcsolatban általában jól értesült Návai Anikó számolt be arról a közösségi oldalán, hogy hamarosan újra Budapesten fog forgatni Arnold Schwarzenegger – szúrta ki a Blikk.

A 76 éves színész a Breakout (Szökés) munkacímmel akciófilmet forgat nálunk, amelyben mindent elkövet, hogy a drogcsempészetért ártatlanul 25 évre ítélt mostohafiát kiszabadítsa és kiderítse az igazságot.

Schwarzenegger

Schwarzenegger sokat járt Magyarországon az elmúlt években – Fotó: Michael Buckner/Variety via Getty Images

Schwarzeneggert amúgy nemrég Andy Vajna özvegyével félreérthető helyzetben kapták lencsevégre. Biciklitúrán voltak a kaliforniai Venice Beachen, és az együtt töltött órák végén a hollywoodi sztár csókot nyomott Vajna Tímea arcára. A két híresség amúgy évek óta ismeri egymást, méghozzá Andy Vajna által. Arnold Schwarzenegger egyébként már tíz éve Heather Milligan fizikoterapeutával él együtt, ám a külföldi lapok szerint egy ideje feltűnő, hogy a sztár körül sokkal fiatalabb lányok tűnnek fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top