nlc.hu
TV-sztárok

Csobot Adél vallomása

Csobot Adél elárulta, mit tart nehéznek az anyaságban

Istenes Bence párja egy interjúban beszélt az érzéseiről.

Csobot Adél és Istenes Bence, akik egyébként tavaly a YouTube-on jelentették be, hogy vidékre költöznek, sőt, már be is költöztek az új otthonukba, nehéz évet tudhatnak a hátuk mögött. Az építkezés mellett mindketten rengeteget dolgoztak, aztán jött a Sztárbox, mely körül nem egy balhéja volt Istenes Bencének. Ám év végére lenyugodtak a kedélyek, és már csak egymásra és a családjukra kellett koncentrálniuk. Adél 2024-ben az InStyle címlapján tűnt fel először, a cikkben pedig a gyereknevelésről, és az anyaságról is szó esett. 

„Számomra anyának lenni azt hiszem, a fő küldetésemet jelenti az életemben. Én mindig nagyon fiatalon szerettem volna édesanyává válni, és nagyon örülök, hogy ez sikerült is megvalósítanom. Nekem ez a fő küldetésem az életemben, azt érzem. Bármi más történik az életemben, az másodlagos” – mesélte az énekesnő, aki szerint nem könnyű édesanyának lenni, méghozzá azért sem, mert az ember folyton próbálja jól beosztani az idejét. 

Csobot Adél, Istenes Bence

Csobot Adél és Istenes Bence. (Fotó: Trenka Attila)

„Rohadt nehéz balanszban tartani egy anyának a karrierjét és az életét, ezt kár lenne elhazudni. Nagyon-nagyon kemény, folyamatosan kérdéseket teszek fel magamnak, hogy vajon jól csinálom azt, amit csinálok? Elég jó anya vagyok? Tényleg nem egyszerű. Ez örökös probléma, amivel nap, mint nap meg kell ezzel küzdeni. Vannak kemény időszakok és vannak kevésbé kemény időszakok, de az, hogy van egy társam, akivel családként tudunk gondolkozni, sokat segít abban, hogy én, egyedül a karrieremet és a munkáimat jól tudjam végezni” – tette hozzá a híresség. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top