nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Andi gyermekkori fotó

Így még biztos nem láttad Tóth Andit: gyermekkori fotót osztott meg magáról az énekesnő

Nem ok nélkül tette közzé ezt a képet.

Tóth Andi évek óta támadások kereszttüzében van. Ennek az egyik oka, hogy eléggé szabadszájú, ami a szívén, az a száján és kertelés nélkül bármikor, bárkinek megmondja a véleményét. Azonban az élet őt sem kímélte mindig. Tavaly felhagyott az énekléssel, mert úgy érezte, a közönségnek nem arra van szüksége, amit ő szívből tudna nyújtani, ráadásul a rengeteg fellépés sem tett jót a mentális egészségének. Nem sokkal később pedig egy újabb fájdalmas szakításon esett át, ezúttal Marics Petivel

Tóth Andi Sztárban Sztár sajtóesemény

Fotó: Trenka Attila

Az énekesnő gyakran kiírja magából az érzéseit közösségi oldalain. A legutóbbi ilyennél azt fejtegette, mennyire bántja, amikor olyanokat írnak róla az újságok, hogy gebe, csontsovány, beteges, rémisztő, csúnya. Most ismét a kinézete miatt kellett magyarázkodnia. 

Mindig megkapom a savat a beesett karikás szemem miatt. Alkoholista, drogos, minden rondaság. Mióta az eszemet tudom, ilyen lila a szemem alatti rész, vashiányos voltam mindig sajnos. Nem tehetek róla és nem is múlik el, bármit csinálok. Ne ítélkezzünk. Pandamaci szemem van, és?

 – írta 24 óráig elérhető Instagram-történetében. Ezt követően bizonyítékképen megosztott egy gyermekkori fotót magáról. Az énekesnő csoda szép kislány volt, karikás szem ide vagy oda. 

Tóth Andi Instagram-története

Tóth Andi Instagram-története

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top