nlc.hu
TV-sztárok

Rúzsa Magdi szerint mindhárom gyereke más személyiség

Rúzsa Magdi a gyerekeiről mesélt, ilyen az élet a hármas ikrekkel

Lujza, Keve és Zalán nemrég lettek kétévesek.

Rúzsa Magdi hármas ikrei 2022 februárjában születtek. Az énekesnő minden percet, amit lehet, a gyerekeivel szeretne tölteni. Szerencsére csodás csapat van mellette, mindkét nagymama szívesen segít, hogy az édesanya kívánsága teljesüljön. A sztár nemrég két arénás koncertet is adott, melynek kapcsán interjút készült vele a Tények Plusznak. A beszélgetés során persze szóba került a családja is, legfőképp a gyerekei, akikkel kapcsolatban Magdi hosszan nyilatkozott. 

 

„Három teljesen különböző személyiségről beszélünk, tehát nagyon izgalmas látni őket egymás mellett, hogy hogyan fejlődnek. Lujzika fényévekre van a fiúktól, ő eleve nagyon cserfes. Néha azt érzem, mintha egy év különbség lenne közöttük, ő annyival gyorsabb csomó mindenben, kommunikatívabb. A fiúknak is megvannak a maguk dolgai, mindenkinek a saját kis érdeklődési köre – ezt tök jó látni” – mesélte a TV2-nek az énekesnő, majd így folytatta.

 

„Rengeteget vagyok velük, sőt állandóan velük vagyok, és ez is ad egy másfajta perspektívát: rajtuk keresztül látod újra a világot, meg tudsz örülni a napocskának meg a hóvirágnak, ami mellett évek óta csak úgy elsétáltál, mert rohanni kell. Ők eléggé visszalassítottak, és megtanítottak arra, hogy a valós világot jobban lássam” – tette hozzá a sztár.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi (Fotó: Birton Szabolcs)

Az énekesnő egyébként még mindig nem fedte fel a babák arcát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top