nlc.hu
Sztárok

Ilyen volt Rúzsa Magdi gyerekeinek a bulija

Íme Rúzsa Magdi gyerekeinek születésnapi bulija – Fotók

Az énekesnő kitett magáért.

Rúzsa Magdi hármas ikrei, Lujza, Keve és Zalán 2022 februárjában születtek. A gyerekek még kicsik, így a híresség igyekszik minden percet, amit csak lehet, velük tölteni. Az előadó a minap arról posztolt, hogy az ikrek betöltötték a 2. életévüket, a jeles nap alkalmából pedig bulit szervezetek nekik a szüleik. A sztár megosztott néhány fotót a partiról a rajongókkal, többek között a gyerekek tortáit is. 

Íme:

Énekesnő és anya egyszerre

Rúzsa Magdi tudatosan odafigyel arra, hogy megtalálja az egyensúlyt a gyereknevelés, és az előadói karrier között. „A színpadon teljesen felszabadulok, de ehhez elengedhetetlen, hogy pontosan tudom, kire hagyom őket. A születésüktől kezdve tudatosan készültem arra, hogy a legjobb légkört teremtsem meg nekik, ha heti egy-két alkalommal visszamegyek a színpadra, olyan emberekre bízzam őket, akikben maximálisan megbízom. Ez a tudat óriási biztonságot jelent, így tudok a színpadon felszabadulni”nyilatkozta a Megasztárban feltűnő híresség egy GLAMOUR-interjúban.

Párja mindenben támogatja

Férjének hatalmas szerepe van abban, hogy Rúzsa Magdi visszatérhetett a színpadra.

„Nagyon sokat számít, hogy már biztos lehetek benne: ha hátradőlök, ő elkap. Nekem a férjem a legjobb barátom is. Sok időbe telt megtanulnom, hogy otthon nyugodtan belehelyezkedhetek a törékeny nő szerepébe, hogy bár a karrieremben férfiként kell küzdenem, ezt nem kell hazavinnem. A férjem mindig erre biztatott. Vannak napok, amikor egy pillanat alatt képes engem észhez téríteni, ha valamit rosszul reagálok le, akkor rögtön rám szól: ’Tudsz te jobb ember is lenni.’ És ez fordítva is így van. A kapcsolatunk egyik kulcsa, hogy jobb emberré tettük egymást” – árulta el korábban a sztár.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi Fotó: Nagy Zoltán

Ez is érdekelhet Rúzsa Magdi Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top