nlc.hu
TV-sztárok

Szabó Zsófi így érzi magát a TV2-nél

Szabó Zsófi ezt gondolja szakmailag Pachmann Péterről

A műsorvezető eddig nagyon jól érzi magát az új munkahelyén.

Tavaly év végén jelentette be az RTL Reggeli, hogy 2024-től Szabó Zsófi távozik a csapattól. Nemrég robbant a hír, miszerint 15 év után visszatér a TV2 stábjához. A hírességet március 4-től a Mokka egyik műsorvezetőjeként köszönhetjük, sőt, nagykövete lesz a március 8-án induló TV2 Klubnak is. Már több adáson is túl van, melyeket Pachmann Péterrel vezette közösen. Kollégájáról ezt nyilatkozta:

„Pachmann Petit kérdeztem, hogy érezte magát, mondjon mindent, követem. Ő is meg volt velem elégedve. Még mindig izgulok, az a durva, hogy minden élethelyzet azért más. Hiába kell ugyanazt csinálnod, amit már megszoktál, új emberek, új társaság, új kollégák, új díszlet, új ritmus” – magyarázta Szabó, melyet a 24.hu szemlézett. Zsófi nagyon elégedett a kollégájával, sőt, úgy érzi, hogy mellette biztonságban van. 

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi (Fotó: Trenka Attila)

„Peti a biztos háttér, a vérprofi támasz, akire csak elég volt rápillantanom, és tudtam, hogyha véletlenül megakadnék, ő ott van mellettem. Nagyon jó vele dolgozni” – tette hozzá a csatornának adott interjúban. 

Szabó Zsófi egyébként egy kisebb bakival indított a Mokkában, de Hajdú Péter kijavította. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top