nlc.hu
TV-sztárok

Összeházasodik Gergő gazda és Kíra

Esküvőre készül a Házasodna a gazda szerelmespárja, Gergő gazda és választottja

Szintet lép a szerelmük.

Gergő gazda és Kíra a Házasodna a gazda című műsor tavalyi évadában találtak egymásra, és a szerelmük azóta is kitart. Több mint fél éve, hogy a fiatalok együtt élnek, a szerelmük olyan biztos lábakon áll, hogy már az esküvő és a lakásvásárlás részleteit tervezgetik. “Két éven belül már nagyon szeretném, ha megszületne a közös gyerekünk, és ezt Kíra is így gondolja. (…) Természetesen Kírát minél hamarabb szeretném elvenni feleségül, de először az otthonunkat igyekszünk megtalálni. Egy olyan házat, amelyhez egy nagy legelő tartozik, vagy legalább közel van a lovardához” – árulta el a Story magazinnak Gergő gazda.

Gergő gazda és Kíra,

A Házasodna a gazda című műsorban szeretett egymásba Gergő gazda és Kíra – Fotó: Sajtóklub

A szerelmük biztos alapokon áll, az elmúlt hónapokban megélt élmények miatt mindkettejük számára egyértelmű, hogy hosszú távra terveznek. “Nem csalódtunk egymásban azt követően sem, hogy véget ért a műsor, sőt az elmúlt hónapok, az együttélés, a közös utazások csak még közelebb hoztak bennünket egymáshoz” – mesélte a gazda.

Kezdődnek a tavaszi mezőgazdasági munkák, a családi gazdaságban is beindul az élet, Gergő biztos abban, hogy párja hamar beletanul majd: “Most nyár végéig nagyon keményen fogunk dolgozni, leghamarabb ősszel jöhet a pihenés, de mindketten tudjuk, hogy közös a cél, ami hajt bennünket: szeretnénk minél hamarabb megalapozni a jövőnket.”

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top