nlc.hu
Sztárok

Gergő gazda a Házasodna a gazdáról

Gergő gazda és választottja együtt nézték vissza a műsort: „Volt, amit nem kellett volna megtennem”

Szerelmük azóta is kitart.

Egy hete ért véget a Házasodna a gazda, melyben a legnagyobb port egyértelműen József gazda kavarta, aki nem csak a romantikához nem értett annyira, de nem túl szofisztikált kijelentései miatt a célegyenesben két hölgy is faképnél hagyta. Kevesebb szó esett azonban Gergő gazdáról, akinek szintén nem volt egyszerű dolga. 

Kíra és Gergő gazda

Kíra és Gergő gazda

A műsor elején közel került Fannihoz, ám amikor meglátta igazi arcát a lánynak, azonnal hazaküldte. Végül Kíra fogta meg igazán, akivel azóta is boldog párkapcsolatban élnek, ami a korábbi évadokban egy párnak sem jött össze. Ráadásul ők már össze is költöztek, és megvolt a műsorban említett esküvő is. Meghatározó élmény volt a páros számára, hogy együtt nézték végig a műsort. Gergő gazda tudja jól, hogy voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, amiket azóta megbánt, de nem szégyell, hiszen az a legfontosabb a számára, hogy megismerhette Kírát.

„Mivel voltak bennem hullámvölgyek, volt olyan, amit nem kellett volna megtennem, azt bánom is így utólag, de most már ez van – mesélte Gergő az rtl.hu-nak, majd hozzátette, első pillanatban megfogta Kíra és tudta, ő lesz a választottja. – Nagyon szeretjük és nagyon támogatjuk egymást mindenben.”

Gergő elárulta, a tervük az, hogy a gazda Kíra környékén keres munkát, hogy végleg össze tudják kötni az életüket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top