nlc.hu
TV-sztárok

Lékai-Kiss Ramóna 20 éves fotója

Lékai-Kiss Ramóna 20 évvel ezelőtti fotóval nosztalgiázott

Egy akkor és most képet tett közzé.

Tavaly januárban debütált a TV2 napi sorozata, a Hazatalálsz. A formátum eredetije Horvátországban íródott, amit a magyar nézők ízlésének megfelelően adaptáltak a forgatókönyvírók. A második évad történetszála ugyanazon a napon kezdődik, mint amelyiken az első befejeződött: Mesi szülinapján, ahová váratlanul betoppan Tamás felesége, Kata. Érkezése alapjaiban rengeti meg Virág és Tamás kapcsolatát. 

Lékai-Kiss Ramóna

Fotó: Trenka Attila

A sorozat rajongóinak nem kell sokat várniuk, ugyanis március 18-án startol a második évad. Lékai-Kiss Ramóna Trixit alakítja a sorozatban, aki Raja (Jaskó Bálint) hű bajtársa és szeretője. Valószínűleg mindenki emlékszik, hogy a színésznő sok évvel ezelőtt a Barátok közt című sorozat Zsófijaként szerzett országos hírnevet. 

Most egykori színésztársával és jelenlegi kollégájával osztott meg egy közös fotót, amellyel visszarepítettek minket az időben. 

Az első kép húsz évvel ezelőtt készült, Zsófi és Imre épp megbeszélik az élet nagy dolgait. A második kép hétfőn, a Hazatalálsz című sorozat sajtótájékoztatóján, ahol már más minőségben, de együtt toljuk azt a bizonyos szekeret. Ottó kreatív producerként, én pedig Trixi bőrébe bújva kavarom-keverem a szálakat. Tetszik ez az új felállás is

 

 – írta az Instagram-bejegyzésében Ramóna, mi pedig el sem akarjuk hinni, hogy máris elrepült 20 év az első kép készülte óta. 

Az akkor és most fotót IDE kattintva tudod megtekinteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top