nlc.hu
TV-sztárok

Megszületett Robert Pattinson gyermeke

Gólyahír: Megszületett Robert Pattinson és Suki Waterhouse első közös gyermeke

Árulkodó fotók láttak napvilágot a sztárpárról, akiknek a jelek szerint kislányuk született.

Bár hivatalos bejelentés még nem történt róla, de néhány paparazzifotó már megerősítette a hírt, miszerint megszületett Robert Pattinson és Suki Waterhouse első közös gyermeke. Habár Suki büszkén mutatta a világnak terhespocakját, úgy tűnik, hogy a pici születésének hírét már kevésbé szerette volna nagy dobra verni, ugyanis egy nagy Instagram-bejelentés vagy egy címlapfotó helyett csupán egy kellemes Los Angeles-i sétával tudatták a világgal, hogy a pici megérkezett.

Gyönyörű kismama volt

Nem csupán várandóssága, hanem különleges ruhakölteménye miatt is nagy feltűnést keltett a hollywoodi forgatókönyvírók és színészek tavalyi sztrájkja miatt elhalasztott Emmy-gálán Suki Waterhouse, aki színész párja, Robert Pattinson nélkül jelent meg akkoriban a vörös szőnyegen. Jól látható, hogy Suki az év elején büszkén mutatta meg fotósoknak rafinált öltözékét és hatalmas pocakját.

Suki Waterhouse (Fotó: Getty Images)

Suki Waterhouse (Fotó: Getty Images)

Kislányuk született?

A séta közben a lesifotósok azt is megörökítették, hogy a 32 éves modell és az Alkonyat sztárja egy halvány rózsaszín babakocsit választott az újszülöttnek. A jelek szerint tehát kislányuk született, ám a baba nemét egyelőre nem erősítették meg, Waterhouse ráadásul már három hete nem posztolt semmit az Instagram-oldalára. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top