nlc.hu
TV-sztárok
Horváth Gréta nagy évfordulót ünnepel: így nézett ki kismamaként

Horváth Gréta 10 éves évfordulót ünnepel: így nézett ki kismamaként

Érzelmes sorokat fogalmazott meg Horváth Gréta a terhességéről és arról, milyen fontos és meghatározó emlék marad örökre ez az időszak.

Már 10 éve annak, hogy édesanya lett Horváth Gréta és megszületett a fia.

Horváth Gréta 10 éves évfordulót ünnepel: így nézett ki kismamaként

A nagy esemény évfordulójának alkalmából pedig most érzelmes sorokat fogalmazott meg, amelyhez egy terhes fotót csatolt. Ezen jól látszik, kismamaként is milyen gyönyörű volt.

 

10 év, rengeteg idő. Elképesztően intenzív dolgokat éltem, éltünk meg ketten. Túl sokat tapasztaltunk ennyi idősen mind a ketten. Tulajdonképpen ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor én valahol vele nőttem fel. Vele a karomban tanultam meg az akadályokat átugrani. Vele a karomban tanultam meg újratervezni számtalanszor. Ő volt az a kis ember, aki mindig mellettem volt. Ő volt az, aki hosszú idő után, mikor már beszélni tudott, mondta, hogy jó éjszakát neked is! Emlékszem erre a mondatra, mert sokáig csak én kívántam és nem jött válasz sehonnan

 

– fogalmazott az Instagram-oldalán Horváth Gréta. Hozzátette, voltak az életükben meghatározó pillanatok, hol jók, hol pedig felejthetők. 

 

„Minden törekvésem azért teszem, hogy könnyebben boldoguljon majd. Igyekszem jó anya lenni, habár nem adok neki reggelente zellerlevet. Na bumm. Nagyon érzelmes a kapcsolatunk. Sokat beszélgetünk, és mérhetetlenül nagy az érzelmi intelligenciája. Okos, talpraesett. Igaz még csak 10 éves, de mindenről van véleménye és hatalmas a szíve.” – írta az influenszer.

Az édesanya emlékszik, mikor a fia megszületett, felhőillata volt. Nem tudja, miért, de a mai napig így hiszi és emlékszik rá, mikor megfogta a pólyában. 

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top