nlc.hu
TV-sztárok
Merész dekoltázsú fürdőruhában napozgatott Baukó Éva

Merész dekoltázsú fürdőruhában napozgatott Baukó Éva – fotók

A Navaggio-öbölben kapták lencsevégre Baukó Évát, aki egy rafinált szabású fürdőruhában napozgatott vélhetőleg egy hajó orrában.

Görögországban jár Baukó Éva, méghozzá azon belül sem akárhol, ugyanis a mesés Zákinthosz szigeten vakációzik. A nyaralásról követői legnagyobb örömére néhány fotót is posztolt a mesés görög szigetről. 

Merész dekoltázsú fürdőruhában napozgatott Baukó Éva - fotók

„Lehet, hogy nem vagyok olyan szép, mint egy modell, ezt nem is mondom magamra, de ez a kisugárzás dolog különleges lehet bennem. Emellett többen mondják, hogy többféle arcom van, ez is előny lehet” – mondta korábban Baukó, mikor a fotózásairól kérdezték.

A kép kapcsán Éva több követőjének is feltűnt a nagyszerű kisugárzása és csinos fürdőruhája. A fotón ugyanis egy fekete, mélyen kivágott, egyrészes fürdőruhát visel, ami kiemeli dekoltázsát.

„Korona vagy. Ha érdekel, egyrészes fürdőruhában pengébben mutatsz. Szerintem mindig is jobban állt” – írta az egyik kommentelő.

„Gyönyörű vagy” – tette hozzá egy másik.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top