nlc.hu
TV-sztárok
Az autója csomagtartójában kényszerül aludni Papp Gergő

Autója csomagtartójában kényszerül aludni Papp Gergő

Az 51 éves műsorvezető bevallotta, hogy rendkívül erősen horkol, ami új kapcsolataiban bizony kellemetlen problémákat okozott.

Papp Gergő a Probléma Hajóssal és Márkóval című YouTube-műsorban vendégeskedett, ahol nem akármilyen titkot árult el az életéből. Az 51 éves műsorvezető bevallotta, hogy olyan szörnyen horkol, hogy egy gépre van szüksége éjszakánként. A gép azonban elromlott, így most arra kényszerül, hogy saját autójában hajtsa álomra a fejét. 

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

Úgy horkolok! Egy géppel alszom, imádom, és nagyon sokat segít. Két napja elromlott, úgyhogy most az autóm csomagtartójában alszom.

– árulta el Papp, akinek története hallatán Hajós András is beismerte, hogy ő is nagyon hangosan horkol. Olyannyira, hogy elmondása szerint a párja már olyan lakások után kutat, amiben minél távolabb aludhatnak egymástól.

„Amikor még nős voltam, ez nem volt olyan kínos dolog, mert több, mint 10 éve házasok voltunk. De aztán vége lett a házasságomnak, és voltak új kapcsolatom, ahol ezt nagyon nem… Szóval gondolhatod, hogy nem ezzel villantottam. »Bocsánat, hoztam a tatyikámat is, ne ijedj meg, elég furcsán fogok kinézni!« De most már, miután a mai világban, 2024-ben teljesen elfogadott ez az egészségmegőrzés céljából történő odafigyelés, tulajdonképpen minden bevethető” – mesélte a Story.hu-nak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top