nlc.hu
TV-sztárok
10 évig próbálkoztak babával Bayer Friderikáék, aztán örökbe fogadtak

10 évig próbálkoztak babával Bayer Friderikáék, aztán hármat is örökbefogadtak

Visszavonulása után csak édesanya akart lenni.

Bayer Friderikát egy ország ismerte meg 1994-ben, amikor is a Kinek mondjam el vétkeimet? című dallal megnyerte a Magyar Televízió által rendezett Táncdalfesztivált. Ő képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalversenyen Dublinban, ahol a 4. helyet szerezte meg, ezzel pedig máig ő minden idők legeredményesebb magyar eurovíziós versenyzője. A 2000-es évek elején azonban visszavonult a nyilvánosságtól, 2006-ban koncertezett utoljára. Elmondása szerint akkor már azt érezte, hogy nem tudja, mi inspirálná. “Akkor jött a 18 hónapos kicsi fiam, akire nagyon vártunk, akit örökbe fogadtunk. Innentől kezdve nálam minden elszakadt, én csak anyuka akartam lenni” – vallotta be a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című sorozat legújabb epizódjában, amit a Blikk szemlézett.

Bayer Friderika a Palikék világa című műsorban - Forrás: Palikék világa / YouTube - videó

Bayer Friderika a Palikék világa című műsorban – Forrás: Palikék világa / YouTube – videó

Bayer Friderika az interjúban beszélt először arról, hogy 3 örökbefogadott gyermeket nevelnek. „10 év volt a várakozásunk, mert azt hittem, hogy nekem is lesz spontán kisbabám, de nem így alakult. Amikor elindítottuk a procedúrát, fél évre rá lett Krisztofer” – mesélte az első örökbefogadott gyerekről, aki 18 hónaposan került hozzájuk.

Bevallotta, nem volt félelme az örökbefogadást illetően. Teljesen természetesen kezeli, hogy a gyermekeiket örökbefogadták. “Nekünk így van gyerekünk. Semmi extra nincs benne, nem a pocakomban volt” – fűzte hozzá az 52 éves énekesnő, aki a beszélgetés során a hirtelen jött sikerről, a vallásról, mely fontos szerepet játszik az életében, valamint az adoptálás folyamatairól is őszintén mesélt Palikéknak.

Ezt olvastad már?

22 híresség, akik adoptáltak

Ez is érdekelhet Charlize Theron és Sean Penn, a kis Jacksonnal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top