nlc.hu
TV-sztárok
Újabb rongyrázós eseményt adott Kim Kardashian

Megáll tőle az ész: újabb rongyrázós eseményt adott Kim Kardashian

A hollywoodi celebnő nem akármilyen esemény keretében tekintette meg mindenki más előtt a hamarosan mozikba kerülő Wicked című filmet.

Bár nekünk, földi halandóknak még egy kicsit várnunk kell, mielőtt megnézhetnénk Jon M. Chu rendező filmjét, amely a Wicked címet viseli. Az amerikai epikus musical fantasy filmben olyan csillagok kaptak szerepet, mint Cynthia Erivo, Ariana Grande, vagy a Bridgerton filmekből ismert Jonathan Bailey. Kim Kardashian azonban azok között a szerencsések közt volt, akik a premier előtt megtekinthette már a mozit, amire népes családját is meginvitálta. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

A különleges eseményről Instagram-történetében is beszámolt a celebnő, aki mesés dekorációval várta otthonában egy közös mozizásra a film két sztárját, Cynthia Erivo-t és Ariana Grande-t. A bejárati ajtót rózsaszín luftballonok díszítették, majd tovább haladva zöld terítős körasztalok és azokon szintúgy rózsaszín virágok várták a népes sereget. Természetesen mind a gyerekek, mind pedig a felnőttek megtalálták a maguknak valót, a picik ugyanis a film tematikájához passzoló ajándék babákat kaptak ajándékba, a felnőtteket pedig zöld és rózsaszín italok várták. A nagy eseményre össze is öltöztek a család tagjai és a két filmsztár. A kisebbek és Ariana rózsaszín pizsamában, míg a többiek zöld egyenruhában tekintették meg a filmet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top