nlc.hu
TV-sztárok
Zoltán Erika megszólalt nagy fogyása után: "A színpad karban tart testileg és lelkileg"

Zoltán Erika megszólalt a nagy fogyása után: „A színpad karbantart testileg és lelkileg”

Az énekesnőnek nem tetszett, amit a tükörben látott, így a menopauza után még tudatosabban kezdett el harcolni a kilók ellen.

Zoltán Erika 20 kilót adott le az elmúlt időszakban. Az énekesnő bevallotta, hogy már gyermekkora óta küzdött a súlyával, amikor ugyanis elkezdett serdülni, rögtön megváltozott a vékony, már-már csontos alkata, de az édesanyja segítségével visszafordították az elhízást. Onnantól kezdve viszont mindig figyelnie kellett az alakjára.

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

„Akkor ott, kiskamaszként egy folytonos harc vette kezdetét. Azóta örök háború dúl köztem és a súlyom között. A kilókat egyébként a nők a szülésig általában elég jól tudják kontrollálni, de ahogy telnek az évek, ez egyre nehezebbé válik. 40 év felett kemény munka, 50 felett kihívás, 60 felett már-már lehetetlennek tűnik lefogyni, de itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megüzenjem mindenkinek: mégsem lehetetlen! Én is megcsináltam” – kezdett bele a mesélésbe a Story.hu-nak Zoltán Erika, aki szerint a menopauza hozta el számára a fordulópontot. 

A változókor mellett a gerincsérvem és a rá kapott szteroidok sem segítettek a helyzeten. Úgyhogy hiába tartottam a fogyókúrás étrendemet, amíg 2 évvel ezelőtt nem búcsúztam el végleg a menopauzától, nem mozdult a súlyom. De ezután lassan elindult a változás.

Az énekesnőnek hatalmas löketet adott, amikor elkezdte érezni, beindult a fogyás. Személyi edző lánya, Zoé ekkortájt a rendszeres mozgást is beépítette az édesanyja életébe, így Erikának mára összesen 20 kiló feleslegtől sikerült megszabadulnia. Ráadásul az énekesnő úgy gondolja, hogy mindemellett részben a szakmájának is köszönheti, hogy ma is ilyen fitt, a színpad ugyanis, azt mondja, karbantartja testileg és lelkileg is.

Nagyon jólesnek a kedves szavak, de ami még szívet melengetőbb, hogy a közönségem túlsúllyal és anélkül is szeret. Mit mondjak, elég jó érzés, hogy újra jók rám azok a ruhák, amiket nem hittem volna, hogy még valaha felveszek. De titokban azért reménykedtem, hogy így lesz, ezért is nem dobtam ki őket, csak elpakoltam. De most előkerült a doboz.

– árulta el az énekesnő, majd hozzátette: 

„Én teljesen rendben vagyok a 62 évemmel, és bár sok minden van, ami fiatalabb korában jobban működik az embernél, mégsem cserélném el ezt a számot kevesebbre, hiszen az élettapasztalatom és az emlékeim nagyon fontosak számomra.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top