nlc.hu
TV-sztárok
Horváth Tamás testvére, Horváth Jankó szerepelt az X-Faktor színpadán

Meglepetés: különös fellépő jelent meg az X-Faktor színpadán

Horváth Jankó, Horváth Tamás testvére tűnt fel az X-Faktorban, aki 15 évvel ezelőtt már szerepelt a Csillag születik című műsorban is, azonban akkor nem járt sikerrel.
Horváth Jankó az X-Faktor színpadán

Horváth Tamás és testvére, Horváth Jankó 15 évvel ezelőtt a Csillag születik című műsorban mutatták meg a tehetségüket, ám az idősebbik testvér nem jutott be az Élő show-ba. Most azonban eljött az idő, hogy valóra váltsa az álmait.

Jankó a produkciója előtt elmesélte a zsűrinek, hogy 15 évvel ezelőtt együtt indult testvérével, ő azonban nem jutott tovább. „Büszke vagyok rá, hogy mit ért el, és biztos vagyok benne, hogy ha bekerülök, továbbjutok, és meglát engem a tévéképernyőn, 100 százalék, hogy azt fogja mondani: Gyerek, mit keresel ott? Ja, és az én dzsekimben” – fogalmazott a versenyző. 

A kabátról egyébként Jankó elmondta, Horváth Tamás a fináléban viselte a Csillag születik című műsorban. 

Horváth Jankó saját dallal érkezett, melynek címe Minden nap csak várom.

„Nem egy tigris ez a dal” – fogalmazott Gáspár Laci, miután leállította a produkciót. Mint mondta, inkább mondókás éneklést hallott, és nem igazán fogta meg. Valkusz Milán szerint a dal nem volt fantáziadús, és szerinte Jankó sokkal jobban élvezte a produkciót, mint a közönség, erre pedig ráerősített Majka is, aki szerint Jankónak nincs meg a képessége, ami megengedné, hogy továbbvigyék a műsorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top