nlc.hu
Utazás
Segítsen megtalálni az Év Utazási Tanácsadóját! (x)

Segítsen megtalálni az Év Utazási Tanácsadóját! (x)

Van egy kiváló, egyedi története az utazási tanácsadójával? Akkor itt az idő, hogy ország-világ előtt megossza, ugyanis az Év Utazási Tanácsadóját keresi a Magyar Utazási Irodák Szövetsége, a MUISZ! A díj nyertese nemcsak elismerésben, hanem pénzjutalomban is részesül.


A Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) fontosnak tartja az utazási tanácsadók munkájának elismerését, hiszen jelentős szerepük van az utasok tájékoztatásában és a tapasztalatok megosztásában. A MUISZ az idei évben szeretné az utazási tanácsadók munkáját díjazni, így pályázatot hirdet tagirodáknál alkalmazásban álló utazási tanácsadók körében. A pályázatra bárki jelentkezhet, aki jelenleg is MUISZ-tagirodában dolgozik.

A pályázatra 2019. szeptember 15-ig lehet jelentkezni, a pályázattal kapcsolatos információkat a szervezők az Utazási Irodával Utazók Facebook-oldalon várják.

És hogy miért is olyan fontos az utazási tanácsadók munkája?

Mert egy utazás megszervezése nem egyszerű feladat, pedig örök élményeket ad. Kizökkent minket a hétköznapi mókuskerékből és életre szóló barátságokat is köthetünk. Az utazási tanácsadók olyan képzésben vettek részt, amelynek köszönhetően minden mozzanatát megtanulhatták a tökéletes utazás, kirándulás és kikapcsolódás megszervezésének, amelynek segítségével tényleg csak a szép emlékek jutnak majd eszünkbe nyaralásunkra gondolva. Kapcsolatokkal rendelkeznek, és természetesen tapasztalattal, ami mindennél fontosabb. Elég csak elmondanunk kívánságainkat, és ők teljesen testre szabott ajánlattal szolgálnak. Ezek az ajánlatok sokszor árban is kedvezőbbek, mintha mi saját magunk foglalnánk le külön az utazást, hiszen ők az egyes szállodáknál, légitársaságoknál mennyiségi kedvezményt is kapnak, amit mi a pár fős foglalásunkkal biztosan nem érvényesíthetnénk. Rajtuk keresztül és az ő segítségükkel nemcsak pénzt spórolhatunk, hanem időt is, hiszen nem kell órákat keresgélnünk a számítógép előtt ülve a legjobb ajánlatot. Emiatt az utazási tanácsadók óriási terhet vesznek le a vállunkról. Ugyanakkor az utazási tanácsadók között is sokan vannak, akiknek a szakmájuk iránti elhivatottsága és szakértelme kimagasló. A Magyar Utazási Irodák Szövetsége éppen őket keresi!


Ismer olyan utazási tanácsadót, akinek szívesen ítélné oda a díjat?
Akkor küldje el számára az Év Utazási Tanácsadója felhívást, és biztassa arra, hogy adja be a pályázatot!

Ne feledjék, aki mer, az nyer! Csobbanjanak fantáziájukban, nyaraljanak az emlékeikben vagy merüljenek el friss élményeikben! Legyenek kreatívak, és mondják el, hogy miért az Önök utazási tanácsadója a legjobb!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top