nlc.hu
Utazás

55 év után lett meg az elveszett gyűrű

Megható meglepetés: 55 év után bukkant elő a földből az elveszett gyűrű – videó

Hiába keresték éveken át, nem jártak szerencsével, akkor jött az új háztulajdonos a fémdetektorával.

Ransom Jones több mint öt évtizeddel ezelőtt veszítette el jegygyűrűjét, amikor szülei murfreesborói otthonának kertjében a barkácsolásból megmaradt forgáccsal együtt sikerült a becses ékszert is kiszórnia. A család éveken át kutatta, kereste a gyűrűt, még a gyerekek is be lettek fogva. „A fiam, aki most 51 éves, azt hitte, hogy az egész csak egy átverés, hogy lefoglaljam őket” – mondta Jones.

Tizenöt évvel ezelőtt Jonesék megváltak a háztól, de az új tulajdonosoknak, Doug és Samantha Cooknak is elmesélték az elveszett gyűrű történetét. Mivel a koronavírus-járvány miatt sok időt töltöttek otthon, Doug Cook úgy döntött, egy fémdetektor segítségével kincsvadászatra indul. Április végén szerencsével is járt, 15 centiméterre a földben bujkált Ransom Jones gyűrűje.

A férfi azonnal kapcsolatba lépett az ügyvéddel, aki a ház eladását intézte, hogy szóljon Jonesnak, aki természetesen nagyon meglepődött, és nagyon meg is hatódott. „Ennyi év után újra hordhatom a gyűrűt. Nem vagyok az a sírós típus, de most nem tudtam megállni. Ez volt az egyik legörömtelibb pillanat az életemben.”

(via UPI)

gyűrű

Fotó: Pixabay

Elveszett gyűrűk csodás történetei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top