nlc.hu
Utazás

Meztelen férfira bukkant a kocsijában - videó

Egy meztelen férfi rejtőzött a kocsijában, 3 nap után vette csak észre – videó

A férfi azt állította, ez egy beavatási szertartás.

A kanadai Nanaimo városában élő Bethany Cokernek egyik nap feltűnt, mintha más is használná az autóját, ugyanis a vezetőülésén sárnyomokat talált, az pedig már több mint gyanús volt, hogy napokkal később azt vette észre a kocsijához érve, hogy annak ablakai bepárásodtak belülről. Ezután úgy döntött, átnézni a járművet, és ekkor bukkant rá arra a meztelen férfira, aki a csomagtartójában húzta meg magát. 

@bethanycoker This guy has been in my trunk since SATURDAY fully naked. It’s currently Tuesday. Guess I found out where the mud came from… #whatthefuck #foryou #fyp #nakedman #subaru #icannot #wtf ♬ original sound - bethanycoker

Az idegen azt állította, hogy azért bujkál a kocsiban ruha nélkül, mert ez egy beavatási rítus, és ő egyébként a pápa fia. A férfi állítólag három napot töltött az autóban, így Cokerrel „közösen” voltak vásárolni, tankolni, és még a munkába is „elkísérte” néhányszor.

Nő kinyitja a csomagtartót

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Getty Images)

A videón, amit Bethany Coker osztott meg, hallható, hogy amikor a helyszínre kiérkező rendőrök megkérték a férfit, hagyja el a csomagtartót, ő megkérdezte, felveheti-e a nadrágját, illetve az is, hogy ők válaszolták, hálásak lennének, ha megtenné. Az eset óta az ismeretlen férfi pszichiátriai megfigyelés alatt áll, írja a 24.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top